aboutСтроителна компания “Комплексни ремонти” ООД е създадена в отговор на търсенето на партньор, поемащ отговорност за цялостно комплексно извършване на Вашия ремонт или реконструкция. Ние разполагаме с високо квалифицирани специалисти и сме изградили широка мрежа от контакти и партньори в нашата област. Следейки постоянно новите тенденции и технологии, ние работим с професионална механизация за постигане на високо качество и ефективност на крайния продукт.

Фирмата е коректен партньор, с който се работи сигурно и прецизно, в изпълнението на строителните услуги, в срок и с гаранция за качество. С индивидуален и гъвкав подход, ние сме се доказали като лоялен партньор, работим активно с цел да удовлетворим киента, съобразявайки се с неговите уникални и специфични потребности. Ние от “Комплексни ремонти” ООД реагираме своевременно и професионално на всички възникнали проблеми в работния процес.

  • Нашата мисия е за цялостно поемане на отговорност, синхронизиране и изпълнение на всички строителни и монтажни процеси, както и точно реализиране на Вашата концепция и проект!
  • Не правим компромиси с технологични процеси, материали и качество на изпълнение!
  • Получавате това, което търсите на достъпни и разумни цени!
  • Прецизност в изпълнението и на най-дребните детайли!
  • Ние работим за вас!
УДОСТОВЕРЕНИЕ ОТ КАМАРА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ
ПЪРВА ГРУПА – СТРОЕЖИ ОТ ВИСОКО СТРОИТЕЛСТВО, ПРИЛЕЖАЩАТА МУ ИНФРАСТРУКТУРА, ЕЛЕКТРОННИ СЪОБЩИТЕЛНИ МРЕЖИ И СЪОРЪЖЕНИЯ

 

 

УДОСТОВЕРЕНИЕ ОТ КАМАРА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ
ПЕТА ГРУПА – ОТДЕЛНИ ВИДОВЕ СМР