Интериорни декоративни мазилки

dekorativna-mazilka-minДекоративните мазилки са по-дълготрайно решение от традиционните бои и латекси. Поради естествения произход на материалите, декоративните мазилки осигуряват здравословна атмосфера в комбинация с уникална визия. С течение на времето материалите стават все по устойчиви, а красотата и излъчването им се засилват.

Има много примери за интериорна мазилка, и на това как една мазилка може да промени интериора и визуалния обем на едно помещение, т.е. да го направи да изглежда по-голямо или по-малко, в зависимост от това какъв краен ефект се изисква. Почти винаги се използва съчетание от различни техники, които придават уникален завършен вид на вашите помещения или фасади.

В последните години декоративните мазилки се налагат на пазара като крайно покритие на стените, благодарение на това, че са екологични, миещи се и паропропускащи.

Благодарение на разнообразните оттенъци, различните техники на нанасяне и комбинацията на материали, получаваме удивителна възможност за постигане на безкрайно много уникални резултати. Декоративните материали на италианския производител ”San Marco”, на който ние сме официален представител, позволяват да се създаде вътрешно пространство и екстериор, в съответствие с представите и фантазиите, като придават особена персоналност и уникалност.

Избор на декоративна мазилка

dekorativna-mazilka-2-minНе си представяйте мазилка с дебелина 2см, която ще ви отнеме от пространството или ще намали стаята Ви, не си представяйте всички онези мокри процеси или чували със строителни отпадъци в жилището Ви, ЗАЩОТО ГИ НЯМА!

Декоративните мазилки са с дебелина от едва няколко милиметра и се характеризират като елегантни материали, с които се пресъздават от старинни и авангардни стилове в интериорния дизайн, до бутиковите ефекти на последния писък на модата. С безкрайните си възможности за обработка, те могат да имат от огледална гладкост до релефи наподобяващи скали, камъни и други.

 

 

Защо да изберете декоративна мазилка за Вашето жилище?

  • За да събудите стените си

  • За да изразите своя стил, идентичност и характер

  • За да почиствате с едно движение на гъбата

  • За здравословен климат във Вашето жилище