Тризонет – гр. София

Изпълнените строително-монтажни работи на тризонет /апартамент на три нива/ от фирма „Комплексни ремонти“ ООД включва преустройство и интериор по архитектурен проект. Апартаментът е необитаван в продължение на повече от 15 години, вследствие на което го заварихме в пълен погром и разруха. Оставен да пустее с многобройни течове, времето бе оставило опустошителни следи.

Пълна реконструкция, състояща се от изкъртване до монолитни основи на вътрешни и външни части. Преустройство и изграждане на нови помещения, съпътствани съответно с изграждането на нова водопроводна и канализационна инсталация. В допълнение са изградени напълно нова електро-инсталация, включително и електрообзавеждане. Климатична инсталация е изпълнена съобразно изготвения от нас проект, като е направена и нова инсталация за пожароизвестяване.

Демонтаж и реконструкция на съществуващ покрив, който изградихме спрямо проектната документация и новите тенденции на пазара. Включително сме добавили и автоматизирана система за подгряване против замръзване. Алуминиевата дограма е от най-висок клас на „Schuco“ с защита при влизане с взлом. За обезопасяването на терасите сме изградили парапети от ковано желязо.

Интериорът на апартамента решен с луксозни италиански декоративни мазилки по стени и тавани на фирма “San Marco“, а настилките са изпълнени от естествен камък и естествен паркет. Функционалните процеси, оформящи пространството и емоционално-психологическата атмосфера в помещенията са реализирани с изградените – озвучаване, сървър, видеонаблюдение, СОТ.

Финалния акцент ще поставим на обзавеждането – мебелите са изпълнени от естествена дървесина, специално за клиента