Апартамент в комплекс „Елизиум“

Представяме на Вашето внимание изпълнение на довършителните работи по апартамент в затворен комплекс Елизиум, в гр. София.

Апартаментът бе предоставен за работа на Фирма „Комплексни ремонти“ ООД на мазилка и замазка.

Според изработен нов проект от Възложителя бе изградена нова електрическа инсталация. В изпълнение на изискванията на проекта, бяха премахнати някои от стените, а други бяха изградени.
Всички стени в апартамента са обработени с няколко вида специализирани шпакловки.

В дневната стая са изпълнени раздвижени окачени тавани, шпакловани и боядисани с висококачествен латекс. В окачения таван са направени от гипкартон ниши за скрито осветление и за корнизи с вградено осветление. На стените е положена декоративна мазилка „Intonachino minerale“ – San Marco, имитираща камък „Травертин“. Ъглите и колоната са облицовани с камък по проект.

Върху стените на коридора са изградени ниши със скрито осветление и са луксозно завършени с декоративна мазилка „Marcopolo Luxury“ – San Marco, която е здрава, миеща се и придава финес на помещението.

Довършителните дейности в банята са изцяло дело на Фирма „Комплексни ремонти“ ООД. Окачена тоалетна чиния с вградена структура, изработени ниши от гипсокартон с вградено осветление, облицоване с фаянс по проект, монтиране на санитария – тоалетна, душ, мивка, огледало и други аксесоари, създават усещане за комфорт.

Стените на спалнята са боядисани с висококачествен акрилен латекс. На една от стените, като акцент, е положена декоративна мазилка „Cadoro“ – San Marco. Дискретните перли в мазилката създават уют и изтънченост на помещението.