Къща в кв. Панчарево

Цялостна реконструкция на къща кв. Панчарево

Къщата попада в свлачищна зона, поради което се наложи обследване на конструкцията и укрепване с допълнителни греди и колони. Част от конструкцията беше гредоред, който демонтирахме и направихме стоманобетонна плоча. Беше сменен покрива, след което преминахме към фасадите. Успоредно с това се работеше по инсталациите вътре в къщата.

Подменени бяха санитарните възли, като се изгради и една нова баня.Успоредно с изпълнението на проекта за фасадата се работеше и по интериорният проект като се изпълниха множество декоративни мазилки и елементи. Фасадата е комбинация между акрилна мазилка на “San Marco”, декоративни полиуретанови елементи и множество облицовки.

Къща с. Смолско

Къща с. Смолско

Цялостно саниране на къща в с. Смолско

 Саниране на стара къща, състоящо се от направа на нов покрив, подмяна на дограми и направа на топлоизолация. Срок на изпълнение – 45 дни.

Къща за гости

Къща за гости – с. Буново

Направа на топлоизолация на къща за гости

Направа на топлоизолация и каменни облицовки по фасада на къща за гости. Срок на изпълнение – 32 дни.

Кооперация - гр. София

Кооперация – гр. София

Цялостно саниране на кооперация в гр. София

Цялостното саниране на старата кооперация беше спешно и неотложно поради изключително окаяното състояние на сградата. Строително–монтажните работи се състоят в направа на нов покрив, топлоизолация, подмяна на комуникациите на сградата, ремонт на общите части и цялостно преустройство на първият етаж в стоматологични кабинети.