Апартамент в комплекс „Елизиум“

Представяме на Вашето внимание изпълнение на довършителните работи по апартамент в затворен комплекс Елизиум, в гр. София.

Апартаментът бе предоставен за работа на Фирма „Комплексни ремонти“ ООД на мазилка и замазка.

Според изработен нов проект от Възложителя бе изградена нова електрическа инсталация. В изпълнение на изискванията на проекта, бяха премахнати някои от стените, а други бяха изградени.
Всички стени в апартамента са обработени с няколко вида специализирани шпакловки.

В дневната стая са изпълнени раздвижени окачени тавани, шпакловани и боядисани с висококачествен латекс. В окачения таван са направени от гипкартон ниши за скрито осветление и за корнизи с вградено осветление. На стените е положена декоративна мазилка „Intonachino minerale“ – San Marco, имитираща камък „Травертин“. Ъглите и колоната са облицовани с камък по проект.

Върху стените на коридора са изградени ниши със скрито осветление и са луксозно завършени с декоративна мазилка „Marcopolo Luxury“ – San Marco, която е здрава, миеща се и придава финес на помещението.

Довършителните дейности в банята са изцяло дело на Фирма „Комплексни ремонти“ ООД. Окачена тоалетна чиния с вградена структура, изработени ниши от гипсокартон с вградено осветление, облицоване с фаянс по проект, монтиране на санитария – тоалетна, душ, мивка, огледало и други аксесоари, създават усещане за комфорт.

Стените на спалнята са боядисани с висококачествен акрилен латекс. На една от стените, като акцент, е положена декоративна мазилка „Cadoro“ – San Marco. Дискретните перли в мазилката създават уют и изтънченост на помещението.

Дизайнерско изпълнение на ап. гр. София

Представяме на Вашето внимание дизайнерско изпълнение на апартамент в гр. София.

Основният ремонт е изпълнен с внимание към всеки детайл.

Стените и таваните са финно шплакловани, след което са положени декоративни мазилки „Cavenier“, „Gracello di Calce“ и „Cadoro“ – San Marco.

Ремонт на апартамент в жк. Люлин

Представяме на вашето внимание ремонтирана гарсониера в гр. София, ж.к. Люлин в панелен жилищен блок.

Фирма „Комплексни ремонти“ ООД демонтира ламиниран паркет и стара замазка, след което се положи фибран за топлоизолация и направа на армирана цим. замазка.

Напълно изграждане на окачени тавани с мин.вата, преработка на електрическо осветление, третиране на участъци с мухъл със специализирана система Combat на San Marco.

Стените и таваните са шпакловани, след което са положени латекси и декоративни мазилки „Marcopolo“ и „Cadoro“ – San Marco.

Ремонт на апартамент Бояна

Представяме на Вашето внимание луксозно ремонтиран апартамент в гр. София. Апартаментът се намира в елегантна жилищна сграда – ново строителство.

Фирма „Комплексни ремонти“ ООД изцяло и наново изгради отоплителната и вентилационна система, водопровод и канализационна инсталации, както и електро оборудване и обзавеждане. За целта бяха демонтирани съществуващите ОВК, ВиК, електро инсталации. Изградена е система за подово отопление, която изпълнихме със специализирана армирана замазка.

С цел постигане на перфектна шумоизолация, направихме предстенни обшивки от гипсокартонени плочи и вата. Изпълнихме окачени тавани със скрито осветление по индивидуален архитектурен проект. Всички санитарни помещения са реализирани с нужната прецизност и внимание към всеки един детайл.

Всички довършителни работи са изпълнени с най-висок клас материали. Изпълнените луксозни мазилки по стени и тавани са на италианския производител „San Marco”.

Тризонет – гр. София

Изпълнените строително-монтажни работи на тризонет /апартамент на три нива/ от фирма „Комплексни ремонти“ ООД включва преустройство и интериор по архитектурен проект. Апартаментът е необитаван в продължение на повече от 15 години, вследствие на което го заварихме в пълен погром и разруха. Оставен да пустее с многобройни течове, времето бе оставило опустошителни следи.

Пълна реконструкция, състояща се от изкъртване до монолитни основи на вътрешни и външни части. Преустройство и изграждане на нови помещения, съпътствани съответно с изграждането на нова водопроводна и канализационна инсталация. В допълнение са изградени напълно нова електро-инсталация, включително и електрообзавеждане. Климатична инсталация е изпълнена съобразно изготвения от нас проект, като е направена и нова инсталация за пожароизвестяване.

Демонтаж и реконструкция на съществуващ покрив, който изградихме спрямо проектната документация и новите тенденции на пазара. Включително сме добавили и автоматизирана система за подгряване против замръзване. Алуминиевата дограма е от най-висок клас на „Schuco“ с защита при влизане с взлом. За обезопасяването на терасите сме изградили парапети от ковано желязо.

Интериорът на апартамента решен с луксозни италиански декоративни мазилки по стени и тавани на фирма “San Marco“, а настилките са изпълнени от естествен камък и естествен паркет. Функционалните процеси, оформящи пространството и емоционално-психологическата атмосфера в помещенията са реализирани с изградените – озвучаване, сървър, видеонаблюдение, СОТ.

Финалния акцент ще поставим на обзавеждането – мебелите са изпълнени от естествена дървесина, специално за клиента